wintersport-Hotel snowboardvakantie

wintersport  wintervakantie

skireizen
Cadeau kadogadgets
parfums.a1tip.nl
Abracadabrashop
kledingmode.a1tip.nl
All4you wonen huis en tuin
sinterklaas.all4youtip
kerstentertainment.info
Receptie of diner? Crooner boeken
Christmascarols
Damesmode online kopen
Bloemen bestellen boeketten
Alles voor de kerst
Dierenwinkel dierenvoeding
Belasting adviseur / consultant
Thuiswinkelplaza
50plus ouderenpagina
Elektronica en witgoed apparatuur
Reizen en reistips
Dagkoopjes dagaanbieding
Kerstmuziek
Kerst tip
Auto boot caravan fiets
Alles voor en met je foto
4mijnkind baby en kids shop
Damesparfum en heren geuren
Feest? Wat een feest feestartikelen
Ouderen entertainment senioren
Hobby en speelgoed

Val d’Isère

De 300 km aan pistes die Val d’Isère deelt met buurdorp Tignes bieden een enorm afwisselend aanbod aan afdalingenvoor de ervaren wintersporter. Op de blauwe pistes kun je lekker opwarmen, om via de rode afdalingen door te gaan naar de pittige zwarte. Ook op off-pistegebied is zowel Val d’Isère als Tignes al jarenlang een begrip. Doordat de meeste accommodaties direct aan de pistes liggen sta je bovendien ’s ochtends snel op de latten en kun je door gaan tot het bijna donker is.


Chamonix

Aan de voet van een van de Mont Blanc. 117 km aan pistes. Misschien niet direct indrukwekkend, maar de mogelijkheden in het gebied zijn dat echter wel! Met name de afdalingen vanaf de Aiguille du Midi zijn van een andere klasse. De diepzwarte pistes in het gebied staan garant voor brandende bovenbenen. In het nabij gelegen Argentière ligt La Herse, een van de beste buckel pistes van de Alpen. En als er verse sneeuw valt, dan kunnen de echte freeriders zich helemaal uitleven.


Ischgl

Met 238 km pistes in alle moeilijkheid graden kan je ook op de piste niet relaxen. De rode pistes nodigen uit tot het maken van flinke tochten. De zwarte afdalingen vanaf de Greitspitze en Palinkopf zorgen voor verzuurde bovenbenen. Ook de skiroute Höllkar is niet voor watjes. Sinds vorig jaar heeft Ischgl een nieuwe gondel-lift – de Piz Val Gronda – speciaal voor freeride liefhebbers, een 100 hectare groot freerideterrein.


Verbier

Off-piste tracks, poeder en pikzwarte afdalingen in het skigebied Les Quatre Vallées waarvan Verbier een onderdeel is. 400 km pistes. Vanuit Verbier sta je binnen no time op de Mont-Gelé waar twee zwarte afdalingen op je liggen die techniek, lef en zelfbeheersing vragen. Dit is waar de middelmatige skiërs afhaken, en de echte crack, opstaat. De flanken van de Greppon Blanc en de Mont Fort liggen bezaaid met off-piste afdalingen.


St. Anton

Uitdagend skigebied met steile zwarte afdalingen, buckelpistes en weergaloze off-piste tracks. Ski Arlberg, waartoe St. Anton behoort, telt ruim 300 pistekilometers en behoort tot een van de sneeuwzekerste gebieden van de Alpen. Je kunt de ongeprepareerde afdalingen van de Matunjoch afwisselen met die van de Schindler Spitze om vervolgens door te knallen naar de Albonagrat. Blijf je liever op de piste? Dan kun je geweldige dagtochten maken.

 

Wintersport fun en ski / sneeuw wetenswaardigheidjes

Winter skivakantie kerstreis snowboard slee sneeuw skilift linken

wintersport busreis

last minute skivakantie

skivakantie boeken

Winterbanden bestellen

Winter winkel