wintersport-Hotel snowboardvakantie

wintersport  wintervakantie

skireizen

Wintersport busreizen

Wintersport inclusief skipas?

De belangrijkste Europese skigebieden in Oostenrijk, Duitsland, Italië en Frankrijk, maar ook exclusievere bestemmingen als Noorwegen en Zwitserland. Reizen kan met het vliegtuig, met de auto of met de bus.

Wintersport busreizen

De mooiste busreizen naar prachtige bestemmingen in binnen- en buitenland, van een stedentrip naar Rome of Zwitserland tot een reis in Amerika. Met comfortabele bussen, deskundige chauffeurs en gedreven reisleiding geniet men van een zorgeloze vakantie.

Treinreizen

Treinreizen niet alleen ideaal voor stedentrips, maar ook om bijvoorbeeld eens een land als Zwitserland te ontdekken.

Stedentrips/Weekend weg

 40+ steden over de hele wereld. Zeer populair om lekker te shoppen en een nieuwe cultuur te leren kennen. DeJongIntra.nl biedt stedentrips aan met verschillende vervoersmogelijkheden: met eigen vervoer, per bus, per boot, per trein en met het vliegtuig.

Rondreizen  

Genieten van prachtige en bijzondere rondreizen in binnen en buiten Europa. Alles wordt geregeld. Van individuele reizen tot groepsrondreizen.

Zonvakanties

Heerlijk naar de zon in Europa, DeJongIntra.nl biedt diverse bestemmingen aan in o.a. Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië. Reizen kan met het vliegtuig, met de auto of met de bus. Alleen de accommodatie is ook mogelijk.

Campings

Heerlijke kampeervakantie in o.a. Spanje en Italië. Er is voor ieder wat wils, van een grote campings met een enorm waterpark tot de kleinere campings waar vooral mensen komen op zoek naar rust.

Verre reizen

Strandvakanties maar ook rondreizen naar Afrika, Zuid-Oost Azië en Noord-Amerika. DeJongIntra.nl biedt groepsreizen, individuele reizen aan, of begeleid met een privé chauffeur. Maatwerk is ook geen probleem.

Autovakanties

Gezinsvakanties met eigen vervoer: vakantieparken, pretparken en accommodaties in o.a. Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland en meer.

Vliegvakanties

gezinsvakanties met het vliegtuig: vakantieparken, hotels en appartementen in o.a. Spanje en Italië, maar ook bijzondere bestemmingen als IJsland en Zweden.


Riviercruises

Riviercruises over de mooiste rivieren van Europa. Of u nu op zoek bent naar een korte kerstmarktcruise, een kerstcruise of een cruise in het voorjaar, de zomer of het najaar, DeJongIntra.nl biedt het allemaal.


Fietsvakanties

Actieve fietsvakanties door bijzondere gebieden en mooie paden. Vele mooie fietsroutes in o.a. Duitsland en Oostenrijk.


Attractieparken

Attractieparken zijn leuk voor jong en oud. Alle bekenden namen komen voorbij.


Interbus  skireis wintersport bus

vervoer per luxe touringcar naar meer dan 200 bestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Spanje, Kroatië, Tsjechië, Slovenië en Duitsland. De meest favoriete wintervakantie bestemmingen per vaste dienstregeling met zeer korte aanvoerroutes in Nederland, waardoor de werkelijke reistijd naar de eindbestemming zo kort mogelijk is. Door ’s nachts te reizen wordt een overnachting bespaard. Op zaterdag vroeg op uw vakantieadres zijn en de week daarop pas tegen de avond terugreizen, zo kunt u twee volle skidagen bij uw vakantie optellen..

Wintersport Cirkel

Winterbanden bestellen