snowboardvakantie skireizen

Winter busreizen

Op reis inclusief skipas?

De belangrijkste Europese skigebieden in Oostenrijk, Duitsland, ItaliŽ en Frankrijk, maar ook exclusievere bestemmingen als Noorwegen en Zwitserland. Reizen kan met het vliegtuig, met de auto of met de bus.

Busreizen

De mooiste busreizen naar prachtige bestemmingen in binnen- en buitenland, van een stedentrip naar Rome of Zwitserland tot een reis in Amerika. Met comfortabele bussen, deskundige chauffeurs en gedreven reisleiding geniet men van een zorgeloze vakantie.

Treinreizen

Treinreizen niet alleen ideaal voor stedentrips, maar ook om bijvoorbeeld eens een land als Zwitserland te ontdekken.

Stedentrips/Weekend weg

 40+ steden over de hele wereld. Zeer populair om lekker te shoppen en een nieuwe cultuur te leren kennen. DeJongIntra.nl biedt stedentrips aan met verschillende vervoersmogelijkheden: met eigen vervoer, per bus, per boot, per trein en met het vliegtuig.

Autovakanties
Gezinsvakanties met eigen vervoer: vakantieparken, pretparken en accommodaties in o.a. ItaliŽ, Frankrijk, Spanje, Duitsland en meer.
Vliegvakanties
gezinsvakanties met het vliegtuig: vakantieparken, hotels en appartementen in o.a. Spanje en ItaliŽ, maar ook bijzondere bestemmingen als IJsland en Zweden.